Hart voor de stad Tilburg.

Henhouse Studio
3 min readFeb 1, 2021

--

Bij Henhouse hebben we hart voor de stad waar wij in ondernemen. Voor vier dagen in ieder jaar kleurt ons hart groen-oranje. Dat carnaval dit jaar anders wordt, weten we. Toch is zonder carnaval is het eerste kwartaal van 2021 eigenlijk niet compleet. Dat waren meer mensen met ons eens, er zijn verschillende innovatieve initiatieven ontstaan om tóch op een gepaste wijze een feestje te vieren! Wij houden wel van innovatie én verbindingen bouwen, daarom hebben wij de leukste initiatieven voor jou op een rijtje gezet!

Kruikenjacht
Ondanks dat het feest dit jaar niet door kan gaan is het nog steeds het feest van verbroedering en vriendschap, dat wil Schrobbelér meer dan ooit later zien. Zij roepen samen met Lamme Frans op om je vensterbank carnavalesk aan te kleden met een kruik Schrobbelér en andere carnavaleske items. Onder de deelnemers worden zelfs prijzen verloot. Kijk op www.kruikenjacht.nl en meld je aan voor deze leuke actie!

Kruikenbox
Dat Rob van den Meijdenberg van KraftBier dit jaar zijn “gezelligste dag van het jaar” moet missen kwam hem niet in de koude kleren te zitten. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten kwam hij met een idee om het carnavalsgevoel op een andere manier bij mensen in huis te brengen. Hij benadrukt dat het belangrijk is dat Tilburgers in deze tijd lokaal blijven shoppen, daarom is Rob gaan samenwerken met verschillende Tilburgse partijen. Zijn Kruikenbox bestaat uit Kruikenzeik, een zelf gebrouwen pils, shotjes Schrobbelér, worstenbroodjes van Theo Pastoor en natuurlijk slingers, confetti, serpentine én een bijpassende Spotify playlist! Bestel de box op: www.kraftbier.nl/product/kruikenbox/

Groen-oranje bedrijfsfeest
Dat de sociale contacten flink zijn ingeperkt in het afgelopen jaar, en dat dat ook nog even gaat duren is niemand onbekend. Niet alleen in de vrije tijd maar ook op het werk mis je de sociale contacten met collega’s. Het Tilburgse bedrijf Absoluta heeft daar een gezellige oplossing voor. Met carnaval in het vooruitzicht bieden zij verschillende carnavalspakketten voor een virtuele borrel aan om binnen jouw bedrijf te houden! Jij prikt een datum, Absoluta zorgt voor de rest! Bestel de carnavalspakketten voor je collega’s op www.absoluta.nl/carnavalspakket.

Mini-Opstoet
Vorig jaar kwam C.V Tis Veur Mekoar met een miniatuuroptocht. Ze lanceerde, omdat de optocht was afgelast door de storm, als grap een filmpje met confetti, Playmobil en de kleinste carnavalswagens die we ooit in Tilburg hebben gezien. Deze carnaval is een grote optocht niet mogelijk, daarom zijn alle Kruikenzeikers uitgenodigd om kleine wagens te bouwen, en dat is gebeurd! In de afgelopen weken hebben creatievelingen hun handen uit de mouwen gestoken om te werken aan miniatuur-carnavalswagens. De kleurige wagens gaan parcours rijden in het Ontdekstation 013! Zet 14 februari om 14.11 alvast in je agenda te kijken naar Omroep Tilburg. Alvast een voorproefje zien? Kijk op www.ontdekstation013.nl/nieuws/t-opstoetje-rijdt-door-ontdekstation013/

Wij zijn blij dat we dit jaar tóch nog een beetje carnaval voor de kiezen krijgen! Dank aan alle ondernemers die dit waar hebben gemaakt voor ons én voor de stad! Alaaf!

--

--

Henhouse Studio
0 Followers

Henhouse Studio creates products and services for a better world.